SOLARWATT en Bosch Power Tec

SOLARWATT en Bosch Power Tec slaan handen ineen

Samenwerking vormt ideale match voor gebruikers van slimme energie. SOLARWATT Benelux, pionier in zonne-energie en ontwikkelaar van zonnepanelen, slaat de handen ineen met Bosch Power Tec, de toonaangevende leverancier van technologieën en services in de automotive-, energie-, industrie- en consumentengoederensectoren. Michiel van Schalkwijk, algemeen directeur van SOLARWATT, en Jürgen Schwarz, Sales Director bij Bosch, bezegelden de samenwerking met een handdruk tijdens de Solarsolutions Expo in Haarlem.

SOLARWATT, met zijn hoogwaardige zonnepanelen en intelligente energiesystemen, richt zich op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Bosch ontwikkelt en verkoopt elektronische powercomponenten voor groene energie. Dankzij innovatieve oplossingen voor decentrale energiesystemen en een brede variëteit van opslagtechnologieën maken Bosch-klanten optimaal gebruik van groene energie. Bosch levert klanten onder andere geavanceerde zonne-energieomvormers met inverter-technologie en nieuwe features als een touchless RFID-technologie en een nieuwe communicatie-infrastructuur: de e.world voor een nog hoger rendement.

De samenwerking tussen SOLARWATT en Bosch is een ideale combinatie, aldus Michiel van Schalkwijk: “SOLARWATT en Bosch zijn continu bezig hun klanten kwalitatief goede en geavanceerde technologische oplossingen te bieden voor duurzame en goedkope energie. Deze samenwerking is volgens ons ook voor onze klanten een perfecte match.â€

Over Bosch Power Tec

Bosch Power Tec GmbH is een dochteronderneming van Robert Bosch GmbH en werd in januari 2011 opgericht. Het bedrijf richt zich op de ontwikkeling en verkoop van elektronische powercomponenten voor groene energie. Tot het portfolio behoren efficiënte zonne-energieomvormers, prefab omvormingsstations, systeemmanagementoplossingen en revolutionaire opslagtechnologieën voor elektriciteit. Uitgebreide service en onderhoudscontracten voor elk product zijn kenmerkend voor Bosch Power Tec.

Gerelateerd

Nieuwe generatie familiebedrijf kiest lange termijn strategie duurzaamheid

Nieuwe generatie familiebedrijf kiest lange termijn strategie duurzaamheid

Familiebedrijf Den Oudsten kiest voor nieuwste technieken zonne-energie

Woningstichting Woensdrecht maakt 45 woningen klaar voor klimaatnormen 2030

Woningstichting Woensdrecht maakt 45 woningen klaar voor klimaatnormen 2030

45 woningen van Woningstichting Woensdrecht voldoen aan de klimaatnormen van 2030. De woningen zijn van energielabel D en C naar energielabel A gegaan. De Woensdrechtse woningcorporatie loopt hiermee...

SOLARWATT wint Design Award 2019 met zonnepaneel als dakbedekking

SOLARWATT wint Design Award 2019 met zonnepaneel als dakbedekking

De Duitse Raad voor Design (Rat für Formgebung) heeft SOLARWATT bekroond met de German Design Award 2019 voor de EasyIn-zonnepanelen die worden geïntegreerd in het dak. Het glas-glas-zonnepaneel, dat...

Perscontact

Hannah El Fassi
Tel: +31 6 48 49 93 02
Email: hannah@fnke.nl

Mediakits

Mediakit 1: Logo's
Mediakit 2: Productinformatie
Mediakit 3: Beeldmateriaal

Blijf op de hoogte

Glas-glas zonnepanelen

De nieuwe generatie glas-glas zonnepanelen van SOLARWATT leveren meer rendement op en gaan langer mee. Daarbij zijn ze licht in gewicht en kunnen ze gemakkelijk worden geplaatst.

Lees verder hierover

Energie opslaan

De nieuwste mijlpaal op de weg naar decentrale energieopwekking: Met de MyReserve biedt SOLARWATT de juiste opslagtechnologie om een uiterst zuinig systeem op te bouwen voor de toevoer van energie vanuit uw eigen dak.

Lees verder hierover

Slim energie beheren

Een compleet systeem voor een uiterst gemakkelijke aansturing en optimaal gebruik van de eigen stroom. Daarmee worden de energieopbrengst en het verbruik inzichtelijk gemaakt, en u kunt zo de inkoop van stroom tot een minimum beperken.

Lees verder hierover