Lancering My Powerstation

SOLARWATT, pionier in zonne-energie, lanceert samen met BMWi MY POWERSTATION. Via deze nieuwe portal selecteren particulieren eenvoudig het beste zonne-energiesysteem voor hun huis en kiezen ze een gespecialiseerde solarteur voor de installatie. Daarnaast biedt MY POWERSTATION de mogelijkheid om zelf snel en eenvoudig de opbrengsten van SOLARWATT-zonnepanelen te berekenen. De portal van SOLARWATT en BMWi is kortom dé bron van besparing voor iedere particuliere producent van zonne-energie.

Particulieren in Nederland worden steeds zelfstandiger en steeds onafhankelijker van energiebedrijven waar het gaat om thuisenergie. Telde Nederland in 2010 nog zo'n 300.000 zonnepanelen, in 2015 naderen we de vijf miljoen. Naast het gebruik van zonnepanelen stijgt ook het gebruik van energieoplossingen als de thuisaccu en energiebeheersystemen. Eerder dit jaar introduceerden SOLARWATT en BMWi al gezamenlijk hun CARPORT SYSTEM, een elektrisch carportsysteem waarmee het mogelijk is om thuis via zonne-energie elektrische BMWi-voertuigen op te laden.

'MY POWERSTATION hebben we in nauwe samenwerking ontwikkeld met BMWi. En we zijn heel trots op het resultaat', zegt Erik de Leeuw, directeur van SOLARWATT Benelux. Via de portal ondersteunen we particuliere producenten van zonne-energie gedurende het gehele traject; van oriëntatie tot keuze, en van aanschaf tot installatie en beheer. MY POWERSTATION houdt zelfs specifiek rekening met de zonlichtinval per regio. Zo bereikt het zonlicht in Noord-Friesland de woning vanuit een andere hoek dan in Limburg, wat invloed heeft op het rendement van een zonnepaneel.

Hoe werkt het?

  1. Voer op de portal de adresgegevens in
  2. Bepaal het bruto dakoppervlak
  3. Selecteer het energiegebruik
  4. Selecteer het aantal energiemeters
  5. Geef de mate van schaduw op het dak aan
  6. Geef de helling van het dak weer
  7. Bereken de besparing door zonnepanelen
  8. Krijg tips & tricks om het maximale uit uw zonnepanelen te halen

Voor meer tips en informatie over rendement, geschiktheid, stroombeheer en andere zaken die bepalend zijn voor aanschaf van een zonnesysteem is een gratis e-book te downloaden op de MY POWERSTATION-website.

Gerelateerd

Nieuwe generatie familiebedrijf kiest lange termijn strategie duurzaamheid

Nieuwe generatie familiebedrijf kiest lange termijn strategie duurzaamheid

Familiebedrijf Den Oudsten kiest voor nieuwste technieken zonne-energie

Woningstichting Woensdrecht maakt 45 woningen klaar voor klimaatnormen 2030

Woningstichting Woensdrecht maakt 45 woningen klaar voor klimaatnormen 2030

45 woningen van Woningstichting Woensdrecht voldoen aan de klimaatnormen van 2030. De woningen zijn van energielabel D en C naar energielabel A gegaan. De Woensdrechtse woningcorporatie loopt hiermee...

SOLARWATT wint Design Award 2019 met zonnepaneel als dakbedekking

SOLARWATT wint Design Award 2019 met zonnepaneel als dakbedekking

De Duitse Raad voor Design (Rat für Formgebung) heeft SOLARWATT bekroond met de German Design Award 2019 voor de EasyIn-zonnepanelen die worden geïntegreerd in het dak. Het glas-glas-zonnepaneel, dat...

Perscontact

Hannah El Fassi
Tel: +31 6 48 49 93 02
Email: hannah@fnke.nl

Mediakits

Mediakit 1: Logo's
Mediakit 2: Productinformatie
Mediakit 3: Beeldmateriaal

Blijf op de hoogte

Glas-glas zonnepanelen

De nieuwe generatie glas-glas zonnepanelen van SOLARWATT leveren meer rendement op en gaan langer mee. Daarbij zijn ze licht in gewicht en kunnen ze gemakkelijk worden geplaatst.

Lees verder hierover

Energie opslaan

De nieuwste mijlpaal op de weg naar decentrale energieopwekking: Met de MyReserve biedt SOLARWATT de juiste opslagtechnologie om een uiterst zuinig systeem op te bouwen voor de toevoer van energie vanuit uw eigen dak.

Lees verder hierover

Slim energie beheren

Een compleet systeem voor een uiterst gemakkelijke aansturing en optimaal gebruik van de eigen stroom. Daarmee worden de energieopbrengst en het verbruik inzichtelijk gemaakt, en u kunt zo de inkoop van stroom tot een minimum beperken.

Lees verder hierover