Lancering My Powerstation

SOLARWATT, pionier in zonne-energie, lanceert samen met BMWi MY POWERSTATION. Via deze nieuwe portal selecteren particulieren eenvoudig het beste zonne-energiesysteem voor hun huis en kiezen ze een gespecialiseerde solarteur voor de installatie. Daarnaast biedt MY POWERSTATION de mogelijkheid om zelf snel en eenvoudig de opbrengsten van SOLARWATT-zonnepanelen te berekenen. De portal van SOLARWATT en BMWi is kortom dé bron van besparing voor iedere particuliere producent van zonne-energie.

Particulieren in Nederland worden steeds zelfstandiger en steeds onafhankelijker van energiebedrijven waar het gaat om thuisenergie. Telde Nederland in 2010 nog zo'n 300.000 zonnepanelen, in 2015 naderen we de vijf miljoen. Naast het gebruik van zonnepanelen stijgt ook het gebruik van energieoplossingen als de thuisaccu en energiebeheersystemen. Eerder dit jaar introduceerden SOLARWATT en BMWi al gezamenlijk hun CARPORT SYSTEM, een elektrisch carportsysteem waarmee het mogelijk is om thuis via zonne-energie elektrische BMWi-voertuigen op te laden.

'MY POWERSTATION hebben we in nauwe samenwerking ontwikkeld met BMWi. En we zijn heel trots op het resultaat', zegt Erik de Leeuw, directeur van SOLARWATT Benelux. Via de portal ondersteunen we particuliere producenten van zonne-energie gedurende het gehele traject; van oriëntatie tot keuze, en van aanschaf tot installatie en beheer. MY POWERSTATION houdt zelfs specifiek rekening met de zonlichtinval per regio. Zo bereikt het zonlicht in Noord-Friesland de woning vanuit een andere hoek dan in Limburg, wat invloed heeft op het rendement van een zonnepaneel.

Hoe werkt het?

  1. Voer op de portal de adresgegevens in
  2. Bepaal het bruto dakoppervlak
  3. Selecteer het energiegebruik
  4. Selecteer het aantal energiemeters
  5. Geef de mate van schaduw op het dak aan
  6. Geef de helling van het dak weer
  7. Bereken de besparing door zonnepanelen
  8. Krijg tips & tricks om het maximale uit uw zonnepanelen te halen

Voor meer tips en informatie over rendement, geschiktheid, stroombeheer en andere zaken die bepalend zijn voor aanschaf van een zonnesysteem is een gratis e-book te downloaden op de MY POWERSTATION-website.

Gerelateerd

Woningstichting Woensdrecht maakt 45 woningen klaar voor klimaatnormen 2030

Woningstichting Woensdrecht maakt 45 woningen klaar voor klimaatnormen 2030

45 woningen van Woningstichting Woensdrecht voldoen aan de klimaatnormen van 2030. De woningen zijn van energielabel D en C naar energielabel A gegaan. De Woensdrechtse woningcorporatie loopt hiermee...

SOLARWATT wint Design Award 2019 met zonnepaneel als dakbedekking

SOLARWATT wint Design Award 2019 met zonnepaneel als dakbedekking

De Duitse Raad voor Design (Rat für Formgebung) heeft SOLARWATT bekroond met de German Design Award 2019 voor de EasyIn-zonnepanelen die worden geïntegreerd in het dak. Het glas-glas-zonnepaneel, dat...

100.000ste thuisaccu in Duitsland geïnstalleerd

100.000ste thuisaccu in Duitsland geïnstalleerd

De honderdduizendste geïnstalleerde thuisaccu in Duitsland is de MyReserve van SOLARWATT. Thomas Bareiß, staatssecretaris van het Duitse ministerie van Economische Zaken en Energie, en Carsten...

Perscontact

Hannah El Fassi
Tel: +31 6 48 49 93 02
Email: hannah@fnke.nl

Mediakits

Mediakit 1: Logo's
Mediakit 2: Productinformatie
Mediakit 3: Beeldmateriaal

Blijf op de hoogte

Kernonderwerp 1

Lees meer over kernonderwerp 1 dat gerelateerd is aan dit nieuwsitem. Zo krijg je meer inzicht en achtergronden bij het nieuws.

Lees verder hierover

Kernonderwerp 2

Lees meer over kernonderwerp 2 dat gerelateerd is aan dit nieuwsitem. Zo krijg je meer inzicht en achtergronden bij het nieuws.

Lees verder hierover

Kernonderwerp 3

Lees meer over kernonderwerp 3 dat gerelateerd is aan dit nieuwsitem. Zo krijg je meer inzicht en achtergronden bij het nieuws.

Lees verder hierover