Beurs Solar Solutions 2015

Primeur voor SOLARWATT met nieuwste hoog-rendementzonnepanelen tijdens Solar Solutions 2015

Duitse pionier onderscheidt zich met innovatieve PERC-technologie op grootste zonne-energievakbeurs Benelux. Op 15 en 16 april 2015 presenteert SOLARWATT tijdens Solar Solution 2015 de nieuwste generatie glas-glaspanelen met PERC-technologie. Ook demonstreert SOLARWATT in samenwerking met BMWi oplossingen voor combinaties van zonnestroom, energiemanagement en elektrische mobiliteit. SOLARWATT komt zo tegemoet aan de lifestyletrend van zuiniger energiebeheer.

Uniek in Nederland: nieuwste generatie zonnepanelen
Als producent van zonne-energiesystemen voor daken was het SOLARWATT, die als eerste leverancier de nieuwste generatie (volledig) glazen zonnepanelen introduceerde, inclusief dertig jaar vermogens- en fabrieksgarantie. De panelen zijn uniek op de Nederlandse markt en bestaan – in tegenstelling tot traditionele panelen – volledig uit glas. Gevolg: de glas-glaspanelen zijn beter bestand tegen extreme weersomstandigheden en gaan langer mee. De nieuwste generatie zonnepanelen van SOLARWATT levert zo een hogere opbrengst van 25 procent en kent een 33 procent langere levensduur.

Hoger rendement én esthetisch verantwoord
De meest recente generatie glas-glaspanelen van SOLARWATT beschikt nu ook over de nieuwste PERC-technologie (Passivated Emitter Rear Contact) en heeft een vermogen tussen de 270 en 280 WP (Wattpeak). De zonnepanelen met PERC hebben, naast de standaardvoordelen van glas-glaspanelen, nog een aantal pluspunten. Dankzij de PERC-cellen, die beter werken bij lage lichtniveaus en minder snel degraderen dan standaardcellen, leveren de panelen meer kWh per WP. Dit zorgt voor meer WP per vierkante meter en dus een hoger rendement. De M-Style PERC-zonnepanelen hebben bovendien de laagste degradatie op cel- en paneelniveau. De panelen zijn zeer esthetisch dankzij de zwarte kleur en gebruikers krijgen dertig jaar product- en vermogensgarantie.

Elektrisch rijden met zelfopgewekte energie
Naast de glas-glas panelen demonstreert SOLARWATT op de beurs, in samenwerking met BMWi, oplossingen voor een perfecte combinatie van zonnestroom, energiemanagement en elektrische mobiliteit. Aan de basis van al deze systemen liggen de hoogwaardige zonnepanelen van SOLARWATT. Bezoekers van Solar Solutions 2015 kunnen tevens de BMWi 8 bewonderen en de voordelen ontdekken van het opwekken van eigen energie in combinatie met elektrisch rijden.

Grootste zonne-energievakbeurs van de Benelux
Als grootste zonne-energievakbeurs van de Benelux trekt Solar Solutions jaarlijks zo’n 120 exposanten uit elf verschillende landen. Van zonnepanelen tot en met zonneboilers, montagematerialen en opslagsystemen: bezoekers van de beurs kunnen proeven van de nieuwste technieken en producten binnen de dynamische zonne-energiesector.

Op woensdag 15 april 2015 houdt Erik de Leeuw, commercieel directeur SOLARWATT Benelux, een praatje  over de kwaliteit en levensduur van zonnepanelen. De Leeuw: “Bij zonnepanelen bestaat vaak onduidelijkheid over de afkomst en productie, en over de certificatie van materialen. Belangrijk is, dat er sprake is van zoveel mogelijk kilowattuur. Wij vertellen kopers hoe zij dit kunnen beoordelen en controleren, hoe de kwaliteit van zonnepanelen wordt bepaald en wat de verschillen zijn.”

Geïnteresseerden zijn van harte welkom in stand B8 voor meer informatie over de nieuwe producten van SOLARWATT. Gratis toegangskaarten (t.w.v. 45 euro p.p.) zijn te bestellen via een speciale invitatiecode.

Gerelateerd

Nieuwe generatie familiebedrijf kiest lange termijn strategie duurzaamheid

Nieuwe generatie familiebedrijf kiest lange termijn strategie duurzaamheid

Familiebedrijf Den Oudsten kiest voor nieuwste technieken zonne-energie

Woningstichting Woensdrecht maakt 45 woningen klaar voor klimaatnormen 2030

Woningstichting Woensdrecht maakt 45 woningen klaar voor klimaatnormen 2030

45 woningen van Woningstichting Woensdrecht voldoen aan de klimaatnormen van 2030. De woningen zijn van energielabel D en C naar energielabel A gegaan. De Woensdrechtse woningcorporatie loopt hiermee...

SOLARWATT wint Design Award 2019 met zonnepaneel als dakbedekking

SOLARWATT wint Design Award 2019 met zonnepaneel als dakbedekking

De Duitse Raad voor Design (Rat für Formgebung) heeft SOLARWATT bekroond met de German Design Award 2019 voor de EasyIn-zonnepanelen die worden geïntegreerd in het dak. Het glas-glas-zonnepaneel, dat...

Perscontact

Hannah El Fassi
Tel: +31 6 48 49 93 02
Email: hannah@fnke.nl

Mediakits

Mediakit 1: Logo's
Mediakit 2: Productinformatie
Mediakit 3: Beeldmateriaal

Blijf op de hoogte

Glas-glas zonnepanelen

De nieuwe generatie glas-glas zonnepanelen van SOLARWATT leveren meer rendement op en gaan langer mee. Daarbij zijn ze licht in gewicht en kunnen ze gemakkelijk worden geplaatst.

Lees verder hierover

Energie opslaan

De nieuwste mijlpaal op de weg naar decentrale energieopwekking: Met de MyReserve biedt SOLARWATT de juiste opslagtechnologie om een uiterst zuinig systeem op te bouwen voor de toevoer van energie vanuit uw eigen dak.

Lees verder hierover

Slim energie beheren

Een compleet systeem voor een uiterst gemakkelijke aansturing en optimaal gebruik van de eigen stroom. Daarmee worden de energieopbrengst en het verbruik inzichtelijk gemaakt, en u kunt zo de inkoop van stroom tot een minimum beperken.

Lees verder hierover